Laadpalen

WALLBOX

De Wallbox is modulair samen te stellen en biedt keuze uit 3 vermogens : 3.7kW, 11 kW en 22kW.  Er is onder andere keuze uit een standard model, een GSMpro model.

Om de wagen te verbinden met de Wallbox bestaan er 2 mogelijkheden :

* type 2 stopcontact : de verbinding wordt tot stand gebracht door een laadkabel met de erkende type-2 connector voor de wagen en Wallbox.  Deze oplossing wordt meestal gekozen voor publieke laadpunten.

* spiraalkabel met connector : Wallbox is uitgerust met een vaste spiraal laadkabel die een bereik heeft van 4 meter.  De ene zijde van de laadkabel zit vast aan de Wallbox, de andere zijde is uitgerust met een type-2 connector voor verbinding met de wagen.  Deze oplossings is ideaal voor privé toepassingen of afgeschermde zones.  Geen gesleur met kabels.


VERTICA LAADPAAL

Vertica laadpaal is modulair samen te stellen en biedt keuze uit 2 vermogens (11kW en 22kW).  Ook hier is er keuze tussen een standard model en een GSMpro model.

* type-2 stopcontact : de verbinding wordt tot stand gebracht door een laadkabel met de erkende type-2 connector voor de wagen en paal.  Deze oplossing wordt meestal gekozen voor publieke laadpunten.

* spiraalkabel met connector : Vertica is uitgerust met een vaste spiraal laadkabel die een bereik heeft van 4 meter.  De ene zijde van de laadkabel zit vast aan de laadpaal, de andere zijde is uitgerust met een type-2 connector voor verbinding met de wagen.

* Hybride : enkel voor Duo modellen, linkerzijde heeft een stopcontact type-2 en de rechterzijde heeft een spiraalkabel met connector.


ADVISO

Adviso combineert laadpaal en een 22" of 55" LED display om reclameboodschappen over te brengen.  Op deze manier kan bijvoorbeeld de dienst 'gratis laden' aan het clienteel aangeboden wordtn waarbij de publiciteitsnemer betaalt voor de energiekost.  hierbij wordt de parking infrastructuur uitgebreid met bijkomende publiciteit.  Via software worden van op afstand de reclame boodschappen aangepast.  Adviso is modulair samen te stellen en biedt keuze uit 2 vermogens (3.7kW of 22kW).

Klik hier om meer informatie te weten te komen.

Lees meer over onze EVBOX oplossingen voor privégebruik en bedrijven