Kennismaking

DGS Solar bvba wil graag meer zijn dan alleen maar uw installateur van uw zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, elektriciteitswerken, ... Wij willen graag uw betrouwbare, ervaren installateur uit uw regio zijn waarop u ook op lange termijn kan rekenen, want voor ons telt maar één ding, en dat zijn tevreden klanten. Tevreden klanten zijn onze beste referenties voor onze toekomstige klanten. 

DGS Solar bvba is gespecialiseerd in hernieuwbare energie (photovoltaïsche zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, warmtepompboilers, laadpalen, LED-verlichting, elektriciteitswerken), gebaseerd op dagdagelijkse ervaring. Wij staan reeds meer dan 10 jaar garant voor een professionele uitvoering van uw installatie.

Vanaf het moment van uw aanvraag wordt u bijgestaan door professioneel advies. De zaakvoerder Wim De Graef komt zelf bij u langs en probeert samen met u tot een oplossing op maat te komen.
Wim weet waarover hij spreekt dankzij zijn jarenlange ervaring mee op de werkvloer. Hij hecht veel belang aan het opmeten van uw dak, het bekijken van de situatie en bespreekt dit alles met u persoonlijk. Zo kunnen we voortgaand op úw wensen en de concrete situatie, komen tot de beste oplossing.

Zijn advies is steeds eerlijk en professioneel.

De mensen die uw installatie komen plaatsen zijn onze eigen mensen (geen onderaanneming), vakbewaam en gespecialiseerd in hernieuwbare energie.  Wim is meestal ook bij de plaatsing zelf aanwezig.

Bovendien nemen wij het administratieve werk uit uw handen. Wij zorgen bij plaatsing van zonnepanelen voor:


Bij plaatsing van zonneboilers dienen wij voor u bij de netbebeheerder de documenten in ivm aanvraag subsidies.

U kunt er dus op rekenen dat alles, van ontwerp tot realisatie, voor u geregeld wordt.

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en staat bij ons synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zowel op vlak van onze producten -wij werken met Europese kwaliteitsprodukten- als onze diensten (offerte, administratie, advies, installatie, dienst-na-verkoop, …).


DGS Solar bvba, uw betrouwbare, ervaren installateur uit uw buurt … !Volg ons ook op onze facebook pagina en klik op deze link !